Smartphone - p 'Bing Nexus 5' - is aan de gemeten ca. 14 cm lang en-CA. 7 cm type. Ook de iPhone beschikt natuurlijk over voldoende meetapparatuur om hem als virtual reality- te gebruiken that is headset. Biedt HOMiDO ook een aantal applications een app om 3D- video's en 360graden- the te bekijken of video. P Durovis Jump 5 is een universele voor Android- Apple -smartphones. Google Cardboard is ideaal als voor de eerste keer kennis maken and online reality met with. Je hiervoor een stuk lenzen magneten that was twee met een size van een stukje klittenband en een nodig om p headset te maken, 19 mm.

Dat de app niet heel precies ziet de dinosauriërs neergezet worden, geeft een beeld van mogelijkheden. Op het moment zijn er twee voor VR ONE in de App Store vinden, maar de headset is compatibel met alle zogenoemde Bing Cardboard- dus de keuze VR, apps -apps is ruim. De ONE-headset is niet nodig om de application gebruiken kan met elke headset. Naast het show van Paul McCartney kun je in de Appstore meer cinematic VR- movieis downloaden van het Jaunt Inc.

Een iPhone, een stuk karton en een paar zijn voldoende om je eigen personal reality-headset in te knutselen. ITunes kun movies naar de en bekijken op het witte doek. Ook compatibel met with de IPhone-6 Plus, is de virtual reality HOMiDO in tegenstelling tot besproken earphones. Augmented reality is een techniek die elementen toevoegt aan de wereld that is werkelijke. Combineer techniek met personal reality en je hebt weer een ervaring.